In memoriam

In memoriam

Egypsy van Pasagnan


Jenga van 't Pachthof


Bernsego Val Gardena


13/04/2005-04/08/2012

H/D B

E/D 0/0


De stammoeder van onze kennel hebben we na een korte strijd tegen leverkanker moeten afgeven.  Het is een groot verlies voor ons, een leegte die achterblijft.  Bedankt lieve meid, voor de mooie herinneringen.  Geniet van je welverdiende rust nu.

07/07/2010-22/12/2016

H/D A

E/D 0/0

DM vrij


Mijn Jenga...mijn zotte doos met een pittig karakter.  Het is hier plots veel stiller in huis.  Je was altijd alert, de grootste lawaaimaker, maar ieders vriend.  Hondstrouw en aanhankelijk. Je wou maar 1 ding: erbij zijn. Letterlijk tot je laatste zucht.  Bedankt lieve meid, we hebben een hobbelig parcours doorlopen, maar ik zag je zo graag...xxx

13/07/2012-18/06/2022

H/D B

E/D 0/0

DM vrij


Vegaatje, wat een gemis!  Je was een fantastische hond, je hebt ons gezin bijna 10 jaar lang zoveel moois gegeven.  Zoveel jaar met volle overgave 'jouw' tuin 'verdedigd', maar je was lief voor elke bezoeker.  Zoveel mooie pups op de wereld gezet, zoveel leuke baasjes leren kennen.  Je was ook een onmogelijk zware 'deurstop', haha, altijd op je plekje in de keuken, voor de deur naar boven.  Het is raar dat je er niet meer bent, je woef niet meer te horen.  We gaan je nooit vergeten!

Qondor Polderwind


Qondor Polderwind                                        

°22/01/2017-25-04-2023


Mijn grote vriendelijke reus, zo plots uit ons leven verdwenen.  Die rotK...

Iedereen was gek op je, het was onmogelijk om je te negeren (letterlijk en figuurlijk).  Elke avond kroop je bij mijn man op schoot voor je dagelijkse portie knuffels.  Je was een prachtige en stabiele reu, die maar al te graag 'per ongeluk' gevallen kousen tijdens het plooien van de was kwam oprapen en brengen naar me.

We gaan je zo hard missen!